Svithun Biljardklubb

Vi holder til i Stavanger biljardsalong

Vi er et idrettslag registrert i Norges Biljardforbund og Norges Idrettsforbund. Klubben ble startet i 2001, og har på det høyeste som norges største klubb vært oppe i underkant av 1600 medlemmer. Vi startet opp i lokaler på Våland, men bygget ble solgt i 2007, og vi endte da opp i noe mindre lokaler på Mariero, og i 2010 flyttet vi inn i Ragbakken på Madla. Overgangen til nye lokaler førte dessverre til en liten brems i pågangen, men vi begynner å komme på rett spor igjen.

Klubben arrangerer sammen med Stavanger biljardsalong diverse turneringer, regionale Norgescuper, NM  og andre arrangement. Bedriftsidretten har den siste tiden fått smaken på denne sporten, og vi kjører jevnlig bedriftsliga. Vi har også interne ligaer i forskjellige disipliner for å skjerpe matchånden for de mest engasjerte. Hver torsdag har vi åpen turnering i 9-ball med handicap, hvor alle får rettferdige forutsetninger for å vinne. Mandager har vi juniortrening.

Vi har mange akive spillere i klubben, du finner en oversikt over hvem som spiller aktivt i inneværende sesong  HER.  Våre aktive medlemmer har deltatt både på Norgescup, NM, EM og VM!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s