Vi håper å åpne torsdag 25. juni

Beklager at det ikke har kommet noe informasjon før nå. Det ble noen utfordringer når alt stenget ned og vi må fremdeles ordne noen ting før vi kan åpne. Hvis alt går etter planen åpner vi torsdag 25. juni og har torsdagsturnering. Innlegg med link til påmelding kommer når det nærmer seg.

Det blir noen endringer når vi åpner igjen. Klubben har redusert til 4 bord og det blir et makstak på 16 deltakere på torsdagsturnering. Svithun sine medlemmer prioriteres først (Aktive medlemmer, så ordinære medlemmer. Etter dette først til mølla). Hvis det er flere ledige plasser gjelder førstemann til mølla. Dette blir etter all sannsynlighet ikke et stort problem.

Alle må melde seg på via Cuescore, evt få noen andre til å melde på. Kampene blir satt i gang fortløpende, men med 4 bord sier det seg selv at noen ikke får starte 1730. Vi prøver å løse dette på en best mulig måte for å sikre at ingen må vente veldig lenge mellom kamper. Tapersiden blir kortet inn til taperdistanse for at ventetiden ikke skal bli så lang.

Vi kommer til å ha åpent torsdag og søndag gjennom sommeren. Årsmøte blir satt opp  onsdag 12. august og da inviterer vi samtidig til medlemsmøte der vi diskuterer hvordan klubben skal driftes videre.

Nyt finværet alle sammen, ses om noen uker!

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.