2016 sesongen er i gang!

2016 starter med at vi går tilbake til normale åpningstider med unntak av utvidet åpent på søndager. Det betyr at vi har åpent Søndag 15-22, Mandag 17-22, Tirsdag 17-22, Onsdag 17-22 og Torsdag 17-22. Vi fortsetter med klubbturneringer hver torsdag kl 1730, alle er velkomne. Les mer om dette HER.

Denne sesongen kommer Svithun Biljardklubb til å avholde alle Regionsturneringer i Divisjon 1. Første turnering er allerede lørdag 9. januar med påmeldingsfrist onsdag 6. januar kl 18. I tillegg skal vi ha Veteran NM i mai, informasjon om det kommer senere. Påmelding og oversikt over turneringer finner dere i CUESCORE.COM. Alle spillere må ha profil her, hvis du ikke har og ikke vet hvordan du oppretter, så kom innom biljarden så får du hjelp:) Husk å velge Svithun Biljardklubb under klubb!

Der er kommet noen nye regler i TBR i år og det er viktig at alle spillere har satt seg inn i disse før en spiller turnering. Du finner de fleste i endringsloggen, full TBR er HER

De viktigste, som vi også tar med oss inn i klubbturneringene, er at 3-poengsregel og brekkboks forsvinner. I tillegg har det kommet noe nytt under kapittel om Utøverens plikter, de viktigste her er 6.7.1 Oppførsel og 6.7.2 Særskilte regler.  Reglene om bruk av Brekkmatte er også viktige, likeså Time-out regelen. Jeg minner om  at det er spillernes eget ansvar å ha satt seg inn i reglene, disse praktiseres alltid under regionsturneringer etc.

Vi ses!
Ine:)

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.